Met onze voedingscover ondersteunen wij pink ribbon! Wanneer u een voedingscover besteld gaat er €5,- naar Pink ribbon!

Lees meer!

Zardies

Wij maken de ZardieS! Een borstvoedingscover, geheel naar eigen wens.

Onze vriendin Ardie werd, na twee kinderen, de trotse moeder van een zoontje. Het borstvoeding geven ging geweldig, maar voeden in het openbaar was niet “haar ding”. Voor zichzelf ontwierp ze de ZardieS.

De ZardieS is een borstvoedingscover die de problemen van het geven van borstvoeding in het openbaar laten verdwijnen. Je baby ligt dicht bij je, en wordt niet afgeleid door de omgeving. Je zit rustig, omdat je niet bang hoeft te zijn dat iemand je borst ziet, en door de brede halslijn heb je toch contact met je baby. De omgeving kan lekker door communiceren met je, zonder zich ongemakkelijk te voelen. Al deze punten bevorderen de borstvoeding!

Voor het afkolven van borstvoeding is de ZardieS ook erg geschikt. Je kunt hem gebruiken op het werk (als er geen aparte ruimte beschikbaar is), of in de trein, bus of park.

Ook geeft hij het voordeel dat je na het dragen van positiekleding, je eigen bovenkleding weer aan kunt. Dus niet alleen kleding speciaal gemaakt voor het geven van borstvoeding.

De ZardieS borstvoedingscover is gemaakt van katoen, dat is lekker luchtig. Hij is geplooid om de schouders en de ellebogen zodat hij op zijn plaats blijft zitten als je baby bijvoorbeeld beweeglijk is. Er is genoeg ruimte onder de voedingscover, zodat je hem ook kunt gebruiken als je baby wat groter is.

De baby kan boven de borstvoedingscover tegen de schouder de melk laten zakken en het boertje laten. Mocht de baby een beetje spugen, dan blijf je toch schoon.

Ook is de ZardieS (indien gewenst) voorzien van zachte, gekleurde labeltjes. Hiermee kan de baby nog lekker even spelen! 

De ZardieS is erg gemakkelijk in gebruik. Je hangt hem gewoon om je nek als een soort slabber. Hij vormt zich door de speciaal gestikte naden mooi om de schouder. Onder in de ZardieS zitten twee hoeken voorzien van elastiek waarin je je ellebogen kunt leggen. Zo sluit hij rondom mooi af.

 

€5,- per verkochte ZardieS gaat naar Pink Ribbon. Waarom?

Ardie is ernstig ziek geworden. Ze had borstkanker, en is daar niet van genezen… Op 6 december 2010 heeft ze haar strijd op moeten geven... Nog maar 43 jaar jong, ongelofelijk...


Een van haar laatste wensen was, dat we iets met haar cover zouden doen, omdat ze zelf zo veel positieve reacties had ontvangen! Dit hebben wij met heel veel liefde opgepikt! Ook was haar wens dat een gedeelte van de opbrengst naar Pink Ribbon ging. Deze organisatie zorgt dat het geld gaat naar verder onderzoek mbt borstkanker.
Met de aankoop van de ZardieS steunt u dus ook een heel goed doel!

 

Wil je nu zelf een ZardieS, maar staat er op de site niet een naar je wens?

Mail ons dan! Alles is te maken! Zeg maar welke kleur, wat erop moet komen staan, evt. andere speciale wensen. Wij helpen je graag!

Contact

Telefoon: (077) 4660448
E-mail: info@debenco.nl
KvK nr: 51620200
BTW nr:NL850100859B01
rek. nr:NL49RABO0159663695


Website by Glemma